Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Dragør Bio...

Dragør Biografforening

Dragør Bio er en foreningsdrevet biograf
Som medlem af Dragør Biografforening er du med til at sikre, at Dragør kan bevare sin pragtfulde, lokale biograf, og vise de nyeste film! Et helt års medlemskab koster kun 150 kroner pr person. Er du under 25 år, kan du blive medlem for blot 50 kroner om året.

Kontingentet skal indbetales på konto nr.: 0586-0000101566. Husk at skrive navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Hvis du er under 25, så skriv også fødselsdato og år.

Du kan også købe eller forny dit medlemsskab i biografens kiosk. Her kan du betale med Dankort eller kontant. 

Donationer
Virksomhedsdonationer vil blive modtaget med stor glæde, og dit firmas navn vil som tak blive vist i biografens foyer. Donation for året 2017 indbetales på konto nr.: 0586-0000101566. Husk at skrive firmanavn, adresse, telefonnummer og e-mail på din indbetaling.

Bliv frivillig
Alle, der arbejder i Dragør Bio er frivillige. Det vil sige, at de ikke får løn for deres indsats. Til gengæld er de frivillige helt uvurderlige, hvis Dragør også i fremtiden skal have en god og lokal biograf.

Hvis du har  lyst til at blive frivillig og lære at vise film, betjene popcornmaskine, sælge billetter – og alt det andet, der hører med til at drive en biograf, så skal du sende en mail til: pcfppalle@gmail.com, så sørger hun for, at der bliver taget godt imod dig.

Mere om Dragør Biografforening
Dragør Biografforening blev stiftet den 28. oktober 2014 med det formål at sikre fortsat biografdrift i Dragør, når Dragør Bios ejer, Inge Poulsen, trækker sig tilbage. Du kan læse vores vedtægter her.

I april 2016 har vi rundet 800 medlemmer, og flere end 50 arbejder frivilligt i biografen, hvor de sørger for alt fra billet- og kiosksalg, viser film, gør rent og sørger for, at vores gæster føler sig godt tilpas i biografen. Det er frivillige, der sørger for, at den daglige drift kan gennemføres.

Bestyrelsen består af otte medlemmer og to suppleanter. 

Formand
Mette Jansen
2041 6875
mhogjj@mail.dk