Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Dragør Bio...

Events

Bog & Bif i Dragør Bio

Til dig, der både elsker film og bøger... 

Har du lyst til både at læse bogen og se filmen? Og har du lyst til at mødes i et uformelt forum og snakke med andre om dine indtryk af bogen? Så kom med... 

Vi mødes i biografen klokken 18.30. Klokken 20 ser vi filmen sammen. 

Tilmeld dig begivenheden på Facebook eller på telefon 40 80 15 15 – eller ved at sige det til personalet i biografen. 

 

Vi har to Bog & Bif-arrangementer klar til dig, og du kan læse mere om dem her: 

Jens Blendstrups "Gud taler ud"

Den 3. oktober mødes vi og taler om Jens Blendstrups ”Gud taler ud," mens vi nyder en lille hapser, der passer ind i stilen med det 1980’er-århusianske parcelhusmiljø, der omtales i bogen.

Du skal selv betale biografbilletten. Hvis du er medlem af Biografklub Danmark, får du dog billetten til halv pris. 

Dragør bibliotek har hjulpet med at skaffe bogen og der ligger eksemplarer klar til afhentning på Vestgrønningen.

"Gud taler ud" er Jens Blendstrups selvbiografiske bestseller fra 2004. Bogen er nu blevet til en skæv, sjov og rørende film af den prisbelønnede instruktør Henrik Ruben Genz med Søren Malling i sit livs rolle som Uffe/Gud. Gud bor i parcelhus i Risskov med sin kone, den svenskfødte Gerd Lillian, og deres fire sønner. Det er den yngste af dem, Jens, der har skrevet romanen om sin far. ”Gud taler ud” blev modtaget med strålende anmeldelser ved udgivelsen i 2004: "Man kunne citere længe og langt fra dette genistykke af en bog." – Erik Skyum-Nielsen, Information. 

Jo Nesbøs "Snemanden"

Den 19. oktober taler vi om Jo Nesbøs "Snemanden," og nyder en lille norsk forfriskning, før vi ser filmen klokken 20. 

Du skal selv betale biografbilletten. 

Dragør bibliotekerne kan hjælpe med at skaffe bogen. 

Lidt om bogen / filmen 'Snemanden' er en thriller baseret på en krimi skrevet af den norske superstjerne, Jo Nesbø, i 2007. Hovedpersonen er den fordrukne, enspænder af en kriminalbetjent Harry Hole. Han efterforsker en kvindes forsvinden efter at hendes halstørklæde findes bundet om en blodig snemand. Efterforskningen udvikler sig til en jagt på en seriemorder, der kun slår ihjel på snerige vinterdage. Bog og film er ikke for de sarte – men for dem der elsker kvalitetskrimier, er det noget af det bedste!